Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja - Crodream! Oglasnik

Molimo vas, pročitajte pažljivo i detaljno uvjete korištenja crodream.com domene (u daljnjem tekstu: oglasnik ili stranice). Samim pristupanjem i korištenjem ovog oglasnika se smatra da ste upoznati sa svim pravilima oglasnika. Ukoliko ne prihvaćate uvjete korištenja molimo vas da prestanete koristiti ovaj oglasnik.

  1. Oglasnik je u privatnom vlasništvu te zadržava pravo promjene ovih uvjeta korištenja i samih stranica u bilo kojeg trenutku. Kao posjetitelj ili korisnik ovog oglasnika dužni ste redovito pratiti promjene uvjete korištenja ovih stranica.
  2. Oglasnik je napravljen u dobroj namjeri kao besplatni oglasni servis za svakog korisnika, ali nije odgovoran za objavljeni sadržaj i točnost podataka svojih korisnika ili posjetitelja. Svu odgovornost za netočnost podataka snosi korisnik.
  3. Oglasnik nije odgovoran za prodaju proizvoda ili usluga između svojih korisnika. Odgovornost za prodajni proces snose korisnik koji prodaje i korisnik koji kupuje.
  4. Ukoliko želite koristiti ovaj oglasnik potrebna je registracija. Posjetitelj je dužan i odgovoran objaviti ispravne podatke i prilikom registracije smatra se da je upoznat sa pravilima korištenja ovog oglasnika. Također registracijom korisnik daje oglasniku i njegovim korisnicima pravo da ga kontaktiraju putem emaila.
  5. Podatke za prijavu korisnika na oglasnik korisnik je dužan čuvati u tajnosti te se brinuti za njih. Oglasnik se obvezuje da  će sa podacima korisnika  postupati u skladu sa zakonom te ih neće proslijeđivati trećoj strani bez dozvole korisnika.
  6. Prilikom predaje oglasa korisnik je dužan dati ispravne i točne informacije u protivnom sam snosi odgovornost za netočnost objavljenih podataka. Također prilikom predaje oglasa korisniku je strogo zabranjeno objavljivati zaštićeni sadržaj ili sadržaj koji podliježe autorskom pravu. Za svako kršenje autorskog prava odgovornost snosi korisnik. Oglasnik si uzima za pravo spriječiti zlouporabu svakog oblika te poništiti korisnički račun svakog korisnika koji na bilo koji način prekrši zakon. Za sve objavljene informacije u oglasu, autor oglasa isključivo snosi odgovornost.
  7. Oglasnik zadržava pravo neodobravanja i brisanja svakog oglasa ukoliko to smatra primjerenim bez dodatnog objašnjenja.
  8. Korisniku je zabranjeno objavljivanje sadržaja bilo koje vrste koji potiče na mržnju bilo kakvog oblika. Također korisniku je zabranjeno objavljivanje bilo kakvog sadržaja koji krši zakon Republike Hrvatske.
  9. Oglasnik se ne smatra odgovornim za bilo kakvu štetu koja je posljedica korištenja ovih stranica.
  10. Oglasnik se obvezuje da će sa svim podacima prikupljenim od strane svojih posjetitelja i korisnika postupati u skladu sa zakonom te ih neće proslijeđivati trećoj strani bez dozvole posjetitelja i korisnika.
Oglasnik nudi svoj besplatni servis u najboljoj namjeri, a od posjetitelja i korisnika očekuje isto, da ga koriste besplatno za vlastite potrebe u najboljoj namjeri poštivajući uvjete korištenja.